Recept
« Terug naar recepten
Sjoe Sjoe
PT45M
Sjoe Sjoe
Een heerlijk sjoe sjoe recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sjoe Sjoe te bereiden
De uien fijn snijden en fruiten. Het vlees in blokjes snijden en bij de uien toevoegen. Wat kerrie over het vlees strooien en het vlees braden. Van de bouillonblokjes 1/2 liter bouillon maken. 2 eetlepels bloem aan het vlees toevoegen, goed roeren en daarna de bouillon toevoegen. Heel goed roeren, dan de pindakaas erdoor roeren, rozijnen toevoegen en alles nog 20 minuten laten sudderen. Af en toe goed doorroeren, op het laatst de ananas en banaan in stukjes snijden en toevoegen. Eventueel nog wat ananassap toevoegen. Lekker met rijst en een frisse salade.