Recept
« Terug naar recepten
Winters kipbordje
PT25M
Winters kipbordje
Een heerlijk winters kipbordje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Gevogelte
- > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Winters kipbordje te bereiden
Kook de rijst beetgaar in kokend water met het bouillonblokje giet af en meng een deel van de boursin kaas onder de rijst.
Uitsteekvorm goed insmeren met boter of olijfolie, vul met de rijst en houd warm in de oven.
Sjalotjes fijnsnijden opstoven in een beetje boter, rozijnen en erwten&wortelen toevoegen, goed kruiden met curry en dragon.
Kipreepjes goed aanbakken, kruiden met currypoeder. Voeg de multi vruchtensap toe laat op een zacht vuur sudderen.
Voeg alle ingrediënten samen en laat nog even sudderen, als laatste de kaas eronder mengen.
Serveer alles zeer warm op bord.
Uitsteekvorm goed insmeren met boter of olijfolie, vul met de rijst en houd warm in de oven.
Sjalotjes fijnsnijden opstoven in een beetje boter, rozijnen en erwten&wortelen toevoegen, goed kruiden met curry en dragon.
Kipreepjes goed aanbakken, kruiden met currypoeder. Voeg de multi vruchtensap toe laat op een zacht vuur sudderen.
Voeg alle ingrediënten samen en laat nog even sudderen, als laatste de kaas eronder mengen.
Serveer alles zeer warm op bord.