Recept
« Terug naar recepten
Sla met Aziatisch tintje
PT90M
Sla met Aziatisch tintje
Een heerlijk sla met aziatisch tintje recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
6 - 8 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Bijgerechten
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sla met Aziatisch tintje te bereiden
1).In een grote kom de koolsoorten, wortel en daikon goed vermengen met de mintblaadjes.
2).In een andere kom de rijstazijn, mosterdpoeder,
gemberpoeder, rijstolie, sesamolie, ketjap goed mengen en met peper, zout en suiker op smaak brengen.
3).De dressing door de groentes roeren, een kwartier laten staan, weer doorroeren, kwartier laten staan, doorroeren, kwartier laten staan, doorroeren en weer een kwartier laten staan.
2).In een andere kom de rijstazijn, mosterdpoeder,
gemberpoeder, rijstolie, sesamolie, ketjap goed mengen en met peper, zout en suiker op smaak brengen.
3).De dressing door de groentes roeren, een kwartier laten staan, weer doorroeren, kwartier laten staan, doorroeren, kwartier laten staan, doorroeren en weer een kwartier laten staan.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
DIEN OP : Verdeel de salade over de borden en strooi de sesamzaadjes er over.
deuxchapeaux zegt:
Jan A.