DIEN OP : De aangemaakte sla verdelen over 4 borden. In het midden een hoopje avocado yoghurt leggen en daarop de gebakken visfilets.
Geef hierbij paar schijfjes citroen.
NOTABENE: In plaats van de vis kunnen we ook kiezen voor kort gebakken grote garnalen of plakjes kort gebakken tonijn.
Recept
« Terug naar recepten
Sla met Sinas Vinaigrette, Avocado en Rode Mul
PT60M
Sla met Sinas Vinaigrette, Avocado en Rode Mul
Een heerlijk sla met sinas vinaigrette, avocado en rode mul recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
- > Dieet & Slank - Hoofdgerecht
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Lijkt op het recept van Angelique Schmeinck
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sla met Sinas Vinaigrette, Avocado en Rode Mul te bereiden
1).Verhit de olie in de anti aanbakpan en bak de visfiletjes gaar en goud bruin en zet warm weg.
2).Kook het sinaasappelsap met de zest in tot 2 eetlepels. Laat afkoelen.
3).Doe hierbij de olijfolie en peper en zout naar smaak.
4).Meng de geprakte avocado direct met het citroensap en roer dat weer door de yoghurt.
5).Nu gaat de peterselie er door en dat wordt dan weer op smaak gebracht met peper en zout.
6).De sinaasappelvinaigrette wordt door de klein gescheurde sla gemengd.
2).Kook het sinaasappelsap met de zest in tot 2 eetlepels. Laat afkoelen.
3).Doe hierbij de olijfolie en peper en zout naar smaak.
4).Meng de geprakte avocado direct met het citroensap en roer dat weer door de yoghurt.
5).Nu gaat de peterselie er door en dat wordt dan weer op smaak gebracht met peper en zout.
6).De sinaasappelvinaigrette wordt door de klein gescheurde sla gemengd.
dorry55 zegt:
gr dorry