Recept
« Terug naar recepten
Slagroomtaart met granaatappel en vijgen
PT45M
Slagroomtaart met granaatappel en vijgen
Een heerlijk slagroomtaart met granaatappel en vijgen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Slagroomtaart met granaatappel en vijgen te bereiden
1. Laat de boter smelten. Vermeng ze met de suiker, de eieren, de bloem en enkele druppels amandelessence.
2. Beboter een springvorm van 26 cm. diameter en bestrooi hem met bloem. Doe er het beslag in en bak op 200°C gedurende 25 minuten. Laat afkoelen.
3. Klop de room lobbig met de poedersuiker, de likeur en het zakje vanillesuiker. Bestrijk er de taart mee. Werk ze af met granaatappelzaadjes en vijgenpartjes.
2. Beboter een springvorm van 26 cm. diameter en bestrooi hem met bloem. Doe er het beslag in en bak op 200°C gedurende 25 minuten. Laat afkoelen.
3. Klop de room lobbig met de poedersuiker, de likeur en het zakje vanillesuiker. Bestrijk er de taart mee. Werk ze af met granaatappelzaadjes en vijgenpartjes.