KookJij

Slagroomtaart met granaatappel en vijgen

Een heerlijk slagroomtaart met granaatappel en vijgen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Slagroomtaart met granaatappel en vijgen te bereiden

1. Laat de boter smelten. Vermeng ze met de suiker, de eieren, de bloem en enkele druppels amandelessence.
2. Beboter een springvorm van 26 cm. diameter en bestrooi hem met bloem. Doe er het beslag in en bak op 200°C gedurende 25 minuten. Laat afkoelen.
3. Klop de room lobbig met de poedersuiker, de likeur en het zakje vanillesuiker. Bestrijk er de taart mee. Werk ze af met granaatappelzaadjes en vijgenpartjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst