Recept
« Terug naar recepten
slarolletjes met ricotta en chorizo
PT15M
slarolletjes met ricotta en chorizo
Een heerlijk slarolletjes met ricotta en chorizo recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe slarolletjes met ricotta en chorizo te bereiden
Verwijder de harde nerf van de slabladeren. Meng voor de dressing olijfolie met de azijn en breng op smaak met peper en zout. Meng de kaas met de crème fraise, zout en peper, marjolein en de lente uitjes door elkaar. Leg telkens 2 slabladeren (overlappend) tegen elkaar op het werkblad en leg ( iets minder dan de grote van de bladeren) er de chirozo op (enkel laags), Strijk het roomkaasmengsel over de chirozo, Leg er wat blaadjes basilicum over en druppel er wat dressing over. Rol de slabladeren op tot een stevig rolletje en vouw de uiteinden naar binnen zodat er dichte rolletjes ontstaan. Halveer de rolletjes door ze schuin door te snijden.
bobbeltje zegt: