Recept
« Terug naar recepten
Slasoep
PT20M
Slasoep
Een heerlijk slasoep recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
recept van ZON
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Slasoep te bereiden
Snijd en was de sla. Pel en snipper de ui. Fruit de ui in een soeppan met wat peper. Blus af met 1 liter water en de 2 bouillonblokjes. Laat 10 minuten zachtjes inkoken.
Voeg de sla toe en kook deze 5 minuten mee. Pureer de soep en zeef indien nodig. Roer op het einde de room door de soep.
Voeg de sla toe en kook deze 5 minuten mee. Pureer de soep en zeef indien nodig. Roer op het einde de room door de soep.