Recept
« Terug naar recepten
Slasoep op Portugese wijze
PT25M
Slasoep op Portugese wijze
Een heerlijk slasoep op portugese wijze recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Portugal
Keuken:
Europese
Bron:
Yunomi
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Slasoep op Portugese wijze te bereiden
Schil de aardappelen en pel de look. Pel en snipper de ui fijn.
Stoof de ui in de Solo en voeg er dan de aardappelen en de look aan toe.
Giet de bouillon erbij en laat circa 20 minuten garen.
Mix tot een gladde soep. Snij de sla in reepjes en voeg ze toe aan de soep.
Laat ze enkele minuten meegaren zonder te koken.
Proef na op peper en zout en dien goed warm op.
Stoof de ui in de Solo en voeg er dan de aardappelen en de look aan toe.
Giet de bouillon erbij en laat circa 20 minuten garen.
Mix tot een gladde soep. Snij de sla in reepjes en voeg ze toe aan de soep.
Laat ze enkele minuten meegaren zonder te koken.
Proef na op peper en zout en dien goed warm op.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
fijnproever zegt:
hns zegt:
als je op kookjij de tekst bij het ingredient ziet, lijkt het een hele unieke combinatie van olien. grt Hans:):):)