KookJij

Smalle tagliatelle met scampi's

Een heerlijk smalle tagliatelle met scampi's recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Libelle pizza & pasta
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Smalle tagliatelle met scampi's te bereiden

Pel de scampi's. Snij ze met een scherp mesje op de rugzijde van kop tot staart open, verwijder het darmkanaal.
Snij de zachte punten van de aspergers en de stengels in stukken van ongeveer 5 cm. Pel de ui en snipper ze fijn.
Stoof de uisnippers aan in 1 eetlepel olijfolie. Doe er de afsperges bij en roerbak 1 minuut. Blus met de prosecco.
Kruid met peper en zout. Dek af en laat 5 minuten zacht stoven. Voeg er de room aan toe. Laat 2 minuten doorkoken zonder deksel.
Doe er de scampi's bij. Laat 3 minuten sudderen tegen de kook aan. Breng de saus op smaak met limoensap.
Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet ze af en vermeng ze meteen met de saus.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst