Recept
« Terug naar recepten
Smoor djawa
PT60M
Smoor djawa
Een heerlijk smoor djawa recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Yva Lookes
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Smoor djawa te bereiden
Ui in halve ringen, vlees braden met de uien, dan de overige ingrediënten, 3 uur zachtjes stoven.
1/2 Uur voor eindtijd de gefrituurde aardappelen erbij doen en de gepelde en gesneden tomaten erbij doen.
Aanmaken met maïzena.
1/2 Uur voor eindtijd de gefrituurde aardappelen erbij doen en de gepelde en gesneden tomaten erbij doen.
Aanmaken met maïzena.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
truitje zegt:
En Jan, hebt U het gemaakt met gefrituurde aardappelen???? Ben benieuwd. Groetjes Gerda :p:p:p
Aad Stadhouders zegt:
Groetjes,
Aad
truitje zegt:
bametz-saffrie zegt: