Recept
« Terug naar recepten
Snaffles mousse
PT20M
Snaffles mousse
Een heerlijk snaffles mousse recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Engeland
Keuken:
Europese
Bron:
Engelse kok. snaffels
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Snaffles mousse te bereiden
Voeg gelantine volgens gebruiksaanwijzing toe aan de runderbouillon. Laat het afkoelen. Doe de roomkaas, uitgeperste knoflook en de kerriepoeder en de gekoelde runderbouillon in de keukenmachine en meng tot alles zacht is. Vul kleine soufflébakjes met dit mengsel en zet ze afgedekt in de koelkast tot gebruik (1 uur). Garneer met fijn gehakte peterselie en plakjes citroen. Serveer met hete toast.