Recept
« Terug naar recepten
Snelle bladerdeeghapjes gevuld met kruidenkaas en gerookte zalm
PT15M
Snelle bladerdeeghapjes gevuld met kruidenkaas en gerookte zalm
Een heerlijk snelle bladerdeeghapjes gevuld met kruidenkaas en gerookte zalm recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Snelle bladerdeeghapjes gevuld met kruidenkaas en gerookte zalm te bereiden
Plakjes bladerdeeg in 4 kleine driehoekjes snijden.
Vullen met wat kruidenkaas, bijvoorbeeld Boursin.
Stukjes zalm erop leggen.
(Let er wel op dat het bladerdeeg nog dicht gevouwen moet worden.
Ei loskloppen.
Bladerdeeg even aflakken met wat ei.
Hierdoor wordt het hapje mooi bruin.
Circa 10-15 minuten in de oven op 220°C mooi bruin bakken.
Vullen met wat kruidenkaas, bijvoorbeeld Boursin.
Stukjes zalm erop leggen.
(Let er wel op dat het bladerdeeg nog dicht gevouwen moet worden.
Ei loskloppen.
Bladerdeeg even aflakken met wat ei.
Hierdoor wordt het hapje mooi bruin.
Circa 10-15 minuten in de oven op 220°C mooi bruin bakken.