Recept
« Terug naar recepten
Snelle chili
PT30M
Snelle chili
Een heerlijk snelle chili recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Carmen Giskes
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 a 10 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
zelf bedacht
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Snelle chili te bereiden
In de olie de spekjes of kip aan bakken tot bruin.
Uit het vet halen en op zij zetten. Kipfilets aan bakken met de kruiden in het vet tot licht bruin.
Uien, paprika, pepers meebakken.
De bonen ananas erdoor en nog even sudderen.
Zure room, beetje overhouden op het laatst op bord een lepel met de lente uitjes en of peterselie en citroensap.
Uit het vet halen en op zij zetten. Kipfilets aan bakken met de kruiden in het vet tot licht bruin.
Uien, paprika, pepers meebakken.
De bonen ananas erdoor en nog even sudderen.
Zure room, beetje overhouden op het laatst op bord een lepel met de lente uitjes en of peterselie en citroensap.
Mijn kookverhaal (Carmen Giskes)
Een keer wat anders dan chili concarne.
apu zegt: