Recept
« Terug naar recepten
Snelle Hoisin noedels
PT10M
Snelle Hoisin noedels
Een heerlijk snelle hoisin noedels recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
L Broers
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Krant
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Snelle Hoisin noedels te bereiden
Haal de puntjes en eventuele draadjes van de peultjes en snijd ze schuin doormidden.
Snijd de biefstuk in schuine plakjes. Verhit 1 el olie in een pan en bak hierin al omscheppend de plakjes biefstuk. Roerbak 1 minuut, kruid met sechuanpeper en neem het vlees met een schuimspaan uit de pan.
Giet de rest van de olie in de pan, voeg de peultjes toe en roerbak 1 a 2 minuten.
Schenk de hoisinsaus erbij in de pan, voeg de woknoedels toe. Roer alles goed los. Voeg vervolgens de walnoten en plakjes vlees toe.
Laat alles goed warm worden en serveer.
Snijd de biefstuk in schuine plakjes. Verhit 1 el olie in een pan en bak hierin al omscheppend de plakjes biefstuk. Roerbak 1 minuut, kruid met sechuanpeper en neem het vlees met een schuimspaan uit de pan.
Giet de rest van de olie in de pan, voeg de peultjes toe en roerbak 1 a 2 minuten.
Schenk de hoisinsaus erbij in de pan, voeg de woknoedels toe. Roer alles goed los. Voeg vervolgens de walnoten en plakjes vlees toe.
Laat alles goed warm worden en serveer.