Recept
« Terug naar recepten
Snelle Pastasalade met Brie en Rucola
PT15M
Snelle Pastasalade met Brie en Rucola
Een heerlijk snelle pastasalade met brie en rucola recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Salades
- > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Annelini D'Angelo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Snelle Pastasalade met Brie en Rucola te bereiden
Kook de penne beetgaar en spoel ze af onder koud water.
Snijd ondertussen de cherrytomaatjes in 4-en en snijd de kaas (liefst lekker rijp) in blokjes van ca. 1 centimeter.
Meng de kwark, mayonaise en pesto en maak de dressing op smaak met wat zout en peper. De pesto is voor een hintje smaak, als je meer neemt wordt het een pestosaus en dat is te overheersend.
Meng de penne en tomaatjes met de dressing (begin met 2/3 dan kun je altijd meer dressing toevoegen, te veel dressing is zonde). Schep, als het goed gemengd is, de rucola erdoor en daarna de kaasblokjes.
Snijd ondertussen de cherrytomaatjes in 4-en en snijd de kaas (liefst lekker rijp) in blokjes van ca. 1 centimeter.
Meng de kwark, mayonaise en pesto en maak de dressing op smaak met wat zout en peper. De pesto is voor een hintje smaak, als je meer neemt wordt het een pestosaus en dat is te overheersend.
Meng de penne en tomaatjes met de dressing (begin met 2/3 dan kun je altijd meer dressing toevoegen, te veel dressing is zonde). Schep, als het goed gemengd is, de rucola erdoor en daarna de kaasblokjes.
annette zegt: