KookJij

Snelle Pastasalade met Brie en Rucola

Een heerlijk snelle pastasalade met brie en rucola recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Annelini D'Angelo
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Snelle Pastasalade met Brie en Rucola te bereiden

Kook de penne beetgaar en spoel ze af onder koud water.

Snijd ondertussen de cherrytomaatjes in 4-en en snijd de kaas (liefst lekker rijp) in blokjes van ca. 1 centimeter.

Meng de kwark, mayonaise en pesto en maak de dressing op smaak met wat zout en peper. De pesto is voor een hintje smaak, als je meer neemt wordt het een pestosaus en dat is te overheersend.

Meng de penne en tomaatjes met de dressing (begin met 2/3 dan kun je altijd meer dressing toevoegen, te veel dressing is zonde). Schep, als het goed gemengd is, de rucola erdoor en daarna de kaasblokjes.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

annette

annette zegt:
Een heerlijke maaltijdsalade ook heel fijn bij de barbeque
Marianne

Marianne zegt:
Echt een super lekker recept! Heerlijk. Ga het vanavond weer maken :)
Lizemie2

Lizemie2 zegt:
Lijkt me lekker!