Recept
« Terug naar recepten
Snelle roomsaus bij vis
PT10M
Snelle roomsaus bij vis
Een heerlijk snelle roomsaus bij vis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Willy Delcart
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Snelle roomsaus bij vis te bereiden
1. Verwarm het water en laat het halve bouillonblokje oplossen. Roer de bloem stevig door de slagroom in een tweede potje, tot het een klontervrij papje is.
2. Giet het bloem-room-papje bij het bouillonwater en roer stevig door. Voeg eventueel water toe tot de gewenste dikte van de saus. Laat een beetje doorkoken. Proef voor eventuele kruiding met wat peper en zout.
3. Roer de mosterd er doorheen en serveer bij de vis.
2. Giet het bloem-room-papje bij het bouillonwater en roer stevig door. Voeg eventueel water toe tot de gewenste dikte van de saus. Laat een beetje doorkoken. Proef voor eventuele kruiding met wat peper en zout.
3. Roer de mosterd er doorheen en serveer bij de vis.
Kees Colson zegt:
Prima gelukt, smaak was echt zuiver en goed