Recept
« Terug naar recepten
Snelle saus voor asperges (glutenvrij)
PT10M
Snelle saus voor asperges (glutenvrij)
Een snelle improvisatie voor het sausje over de asperges omdat deze
glutenvrij moest zijn. Geen probleem Wilmie duikt in de trukendoos en
tovert deze heerlijke saus tevoorschijn. Deze saus die ik per toeval ontdekte
is natuurlijk ook erg lekker voor glutenetende mensen.
TIP: Ook lekker om nog een paar sprietjes bieslook te knippen en erdoor of
eroverheen te doen.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Snelle saus voor asperges (glutenvrij) te bereiden
- Zet een pannetje op het vuur en meng hierin de crème fraiche (Griekse yoghurt) hamblokjes en geprakte/gekookte eieren.
- Voeg enkele lepels van het asperges nat toe.
- Maak op smaak met peper, zout en nootmuskaat en een beetje fijngeknipte bieslook.