Recept
« Terug naar recepten
Snelle speculaascakejes
PT25M
Snelle speculaascakejes
Een heerlijk snelle speculaascakejes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Snelle speculaascakejes te bereiden
Verwarm de oven voor op 200°C.
Smelt de boter in een pannetje. Meng de gesmolten boter met de suiker in een kom.
Voeg de essence, speculaaskruiden en de eieren toe en klop opnieuw even kort met de mixer tot het een geheel is.
Voeg dan door een zeef het meel en zout toe. Niet meer mixen, maar met een grote lepel even omscheppen.
Vul dan de cakevormpjes (12 papieren vormpjes, of een muffinbakplaat) met het deegbeslag, bestrooi met amandelschilfers en bak 10-15 minuten goudbruin in de voorverwarmde oven.
Smelt de boter in een pannetje. Meng de gesmolten boter met de suiker in een kom.
Voeg de essence, speculaaskruiden en de eieren toe en klop opnieuw even kort met de mixer tot het een geheel is.
Voeg dan door een zeef het meel en zout toe. Niet meer mixen, maar met een grote lepel even omscheppen.
Vul dan de cakevormpjes (12 papieren vormpjes, of een muffinbakplaat) met het deegbeslag, bestrooi met amandelschilfers en bak 10-15 minuten goudbruin in de voorverwarmde oven.
rozaverschoor zegt: