Recept
« Terug naar recepten
Snert (moeders recept)
PT150M
Snert (moeders recept)
Een heerlijk snert (moeders recept) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Harry Löhr
Bereidingstijd:
150 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Mijn moeder
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Snert (moeders recept) te bereiden
Vul de grote soeppan (5 liter) ¾ met water. Doe hierin de varkenslappen, speklappen, spliterwten, ui, prei en aardappelen. Laat dit 1,5 uur koken. Wel af en toe roeren!
Haal het vlees er uit en snijd dit in kleine stukjes. Voeg vervolgens het pakje erwtensoepmix (vooraf aangemaakt met water) toe. Laat het een half uur zacht koken, wel roeren anders brand het aan! Doe het vlees weer in de pan, snijd de rookworst in plakjes en voeg deze ook toe.
Breng de soep op smaak met zout en peper.
Haal het vlees er uit en snijd dit in kleine stukjes. Voeg vervolgens het pakje erwtensoepmix (vooraf aangemaakt met water) toe. Laat het een half uur zacht koken, wel roeren anders brand het aan! Doe het vlees weer in de pan, snijd de rookworst in plakjes en voeg deze ook toe.
Breng de soep op smaak met zout en peper.
mia7 zegt:
Bedankt Harry:):p