Recept
« Terug naar recepten
Snijbonen in tomatensaus
PT30M
Snijbonen in tomatensaus
Een heerlijk snijbonen in tomatensaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
gerrie scheper
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Engeland
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Snijbonen in tomatensaus te bereiden
Snijbonen in stukjes snijden en koken met een beetje zout.
Tomaten kort koken tot de vel los laat. Het vel eraf halen en de tomaten in blokjes snijden.
Knoflook in stukjes hakken en bakken in een scheut olijfolie vierge, daarna de tomaten erbij. Op smaak brengen met zout en zwarte peper.
De saus 5 minuten laten pruttelen en daarna door de gare snijbonen roeren.
Tomaten kort koken tot de vel los laat. Het vel eraf halen en de tomaten in blokjes snijden.
Knoflook in stukjes hakken en bakken in een scheut olijfolie vierge, daarna de tomaten erbij. Op smaak brengen met zout en zwarte peper.
De saus 5 minuten laten pruttelen en daarna door de gare snijbonen roeren.
Trui zegt: