Recept
« Terug naar recepten
Soep: heldere boerenbouillon
PT35M
Soep: heldere boerenbouillon
Een heerlijk soep: heldere boerenbouillon recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep: heldere boerenbouillon te bereiden
Ajuin in halve ringen snijden.
Porei in ringen snijden.
Wortel in blokjes snijden.
Aardappel in blokjes snijden.
Lenteui grof snijden.
Stoof de groenten goed gekruid aan in boter. Voeg de bouillon regelmatig toe en laat op een zacht vuur sudderen.
Serveer de soep zeer warm met een dik gesneden snede boerenbrood.
Porei in ringen snijden.
Wortel in blokjes snijden.
Aardappel in blokjes snijden.
Lenteui grof snijden.
Stoof de groenten goed gekruid aan in boter. Voeg de bouillon regelmatig toe en laat op een zacht vuur sudderen.
Serveer de soep zeer warm met een dik gesneden snede boerenbrood.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: