Recept
« Terug naar recepten
Soep: hot en spicy
PT20M
Soep: hot en spicy
Een heerlijk soep: hot en spicy recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep: hot en spicy te bereiden
Courgette in blokjes snijden.
Zoete aardappel in blokjes snijden.
Broccoli in kleinere rossjes verdelen.
Tomaat in stukken snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Look fijn snijden.
Stoof de gesneden groenten aan in boter en kruid af.
Voeg het bouillonblokje toe samen met het water.
Laat op een zacht vuur verder sudderen, op het laatste de honing toevoegen om de pikante smaak een beetje te verzachten.
Zoete aardappel in blokjes snijden.
Broccoli in kleinere rossjes verdelen.
Tomaat in stukken snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Look fijn snijden.
Stoof de gesneden groenten aan in boter en kruid af.
Voeg het bouillonblokje toe samen met het water.
Laat op een zacht vuur verder sudderen, op het laatste de honing toevoegen om de pikante smaak een beetje te verzachten.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Anna zegt: