Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo april 2011.
Klik op foto om te vergroten
Recept
« Terug naar recepten
Soep: kervel - kippensoepje
PT30M
Soep: kervel - kippensoepje
Een heerlijk soep: kervel - kippensoepje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Vlees
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep: kervel - kippensoepje te bereiden
Bak de kipblokjes aan in een beetje boter.
Wortel in blokjes snijden.
Champignons in kwartjes snijden.
Porei in fijne ringen snijden.
Aardappelen in blokjes snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Stoof de groenten aan in boter voeg regelmatig de bouillon toe, laat op een zacht vuur sudderen.
De kipblokjes toevoegen en laat de soep terug koken voeg vermicelli en kervel toe.
Serveer zeer warm.
Wortel in blokjes snijden.
Champignons in kwartjes snijden.
Porei in fijne ringen snijden.
Aardappelen in blokjes snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Stoof de groenten aan in boter voeg regelmatig de bouillon toe, laat op een zacht vuur sudderen.
De kipblokjes toevoegen en laat de soep terug koken voeg vermicelli en kervel toe.
Serveer zeer warm.
derbyke zegt: