Recept
« Terug naar recepten
Soep: Mexicano 13 juni 2013
PT40M
Soep: Mexicano 13 juni 2013
Een heerlijk soep: mexicano 13 juni 2013 recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Maaltijdsoepen
- > Soepen - met Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep: Mexicano 13 juni 2013 te bereiden
Aardappelen in blokjes snijden.
Paprika's in blokjes snijden.
Venkel in blokjes snijden.
Porei in zeer fijne ringen snijden.
Tomaat in blokjes snijden.
Wortel in blokjes snijden.
Snijbonen fijn snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Stoof de groenten aan in boter behalve de ketney bonen en mais even aan de kant houden.
Voeg regelmatig de bouillon toe en laat op een zacht vuur sudderen.
De laaste 20 min de mais en ketney bonen toevoegen en het vlees evenzeer de rijst.
Serveer de soep zeer warm met een heerlijk dik gesneden roggeboterham.
s
Paprika's in blokjes snijden.
Venkel in blokjes snijden.
Porei in zeer fijne ringen snijden.
Tomaat in blokjes snijden.
Wortel in blokjes snijden.
Snijbonen fijn snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Stoof de groenten aan in boter behalve de ketney bonen en mais even aan de kant houden.
Voeg regelmatig de bouillon toe en laat op een zacht vuur sudderen.
De laaste 20 min de mais en ketney bonen toevoegen en het vlees evenzeer de rijst.
Serveer de soep zeer warm met een heerlijk dik gesneden roggeboterham.
s
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
ger2 zegt:
Dus volgend weekend eten we lekkere soep met zelfgerookte karbonade blokjes. bedankt Hilde, het gaat heel lekker worden
Ger
derbyke zegt:
ger2 zegt:
Erg lekker gevuld met veel groenten, moet lekker worden.
derbyke zegt: