Recept
« Terug naar recepten
Soep: pangasiusrolletje vergezeld de schaaldieren
PT30M
Soep: pangasiusrolletje vergezeld de schaaldieren
Een heerlijk soep: pangasiusrolletje vergezeld de schaaldieren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Vis
- > Hoofdgerechten - Maaltijdsoepen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep: pangasiusrolletje vergezeld de schaaldieren te bereiden
Ijsberg in reepjes snijden.
Bloemkool en broccoli in kleine roosjes verdelen, hou er enkele aan de kant voor afgarnering.
Paprika in blokjes snijden, een beetje aan de kant houden voor afgarnering.
Ajuin in blokjes snijden.
Look fijn snijden.
De groenten aanstoven in olijfolie samen met de zongedroogde tomaten. Laat deze rustig pruttelen terwijl bouillon toevoegen, mosterd en de kruiden.
Mix de soep zeer goed, warm opnieuw op en voeg de roosjes broccoli, bloemkool, paprika en zeekraal toe deze indien nodig wat fijner snijden.
De vis heel even in de steamer.
Voor het opdienen de zeevruchtenmix toevoegen.
Serveer de soep zeer warm, met vers gebakken stokbrood besmeerd met lookboter.
Bloemkool en broccoli in kleine roosjes verdelen, hou er enkele aan de kant voor afgarnering.
Paprika in blokjes snijden, een beetje aan de kant houden voor afgarnering.
Ajuin in blokjes snijden.
Look fijn snijden.
De groenten aanstoven in olijfolie samen met de zongedroogde tomaten. Laat deze rustig pruttelen terwijl bouillon toevoegen, mosterd en de kruiden.
Mix de soep zeer goed, warm opnieuw op en voeg de roosjes broccoli, bloemkool, paprika en zeekraal toe deze indien nodig wat fijner snijden.
De vis heel even in de steamer.
Voor het opdienen de zeevruchtenmix toevoegen.
Serveer de soep zeer warm, met vers gebakken stokbrood besmeerd met lookboter.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.