Recept
« Terug naar recepten
Soep: Roodkapje en de boze wolf
PT30M
Soep: Roodkapje en de boze wolf
Een heerlijk soep: roodkapje en de boze wolf recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep: Roodkapje en de boze wolf te bereiden
Porei in stukken snijden.
Aardappelen in blokjes snijden.
Selder in ringen snijden.
Knolselder in mooie blokjes snijden. ( Houd een deel aan de kant voor afgarnering )
Wortel in blokjes snijden.
Stoof de groenten aan in boter, voeg regelmatig de bouillon toe. Laat de soep even goed doorkoken en mix deze.
Voeg tomatensap toe en de blokjes knolselder. Warm de soep zeer goed op en serveer zeer warm.
Aardappelen in blokjes snijden.
Selder in ringen snijden.
Knolselder in mooie blokjes snijden. ( Houd een deel aan de kant voor afgarnering )
Wortel in blokjes snijden.
Stoof de groenten aan in boter, voeg regelmatig de bouillon toe. Laat de soep even goed doorkoken en mix deze.
Voeg tomatensap toe en de blokjes knolselder. Warm de soep zeer goed op en serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.