Recept
« Terug naar recepten
Soep: toeternietoe
PT30M
Soep: toeternietoe
Een heerlijk soep: toeternietoe recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep: toeternietoe te bereiden
Spekblokjes krokant aanbakken zonder vetstoffen.
Zalm in twee verdelen en even kort aanbakken in de pan van de spekblokjes samen met de pijnboompitten.
Groenten fijn snijden, aanstoven in een beetje boter voeg de bouillon toe.
Mix de soep en laat goed opwarmen, roer er de spekblokjes en pijnboompitten onder.
Serveer de soep zeer warm met de zalm.
Zalm in twee verdelen en even kort aanbakken in de pan van de spekblokjes samen met de pijnboompitten.
Groenten fijn snijden, aanstoven in een beetje boter voeg de bouillon toe.
Mix de soep en laat goed opwarmen, roer er de spekblokjes en pijnboompitten onder.
Serveer de soep zeer warm met de zalm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
derbyke zegt: