Recept
« Terug naar recepten
Soep van de dag: kippensoep met Roquefortkaas
PT30M
Soep van de dag: kippensoep met Roquefortkaas
Een heerlijk soep van de dag: kippensoep met roquefortkaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Vlees
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep van de dag: kippensoep met Roquefortkaas te bereiden
Porei in zeer fijne ringen snijden.
Groene selder in zeer fijne ringen snijden.
Ajuin in kleine blokjes snijden.
Aardappel in kleine blokjes snijden.
Wortel in kleine blokjes snijden.
Groenten aanstoven in boter voeg de bouillon toe en kruiden. Laat op een zacht vuur sudderen, de laatste 5 min de kaas eronder mengen en de kip.
Serveer de soep zeer warm.
Groene selder in zeer fijne ringen snijden.
Ajuin in kleine blokjes snijden.
Aardappel in kleine blokjes snijden.
Wortel in kleine blokjes snijden.
Groenten aanstoven in boter voeg de bouillon toe en kruiden. Laat op een zacht vuur sudderen, de laatste 5 min de kaas eronder mengen en de kip.
Serveer de soep zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Jetje zegt:
derbyke zegt:
Anna zegt:
Het was helaas even een korte storing op de site. Sorry voor het ongemak. Gelukkig is alles weer opgelost.
Fijn weekend verder:D
Groetjes,
Anna.
KookJij.