Recept
« Terug naar recepten
Soep van de dag van de chef
PT30M
Soep van de dag van de chef
Een heerlijk soep van de dag van de chef recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep van de dag van de chef te bereiden
Bloemkool in kleine roosjes verdelen.
Venkel in blokjes snijden.
Wortelen in fijne ringen snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Selder fijn snijden.
Look zeer fijn snijden.
Aardappel in blokjes snijden.
Stoof de boven vernoemde ingredienten aan in boter, voeg regelmatig de bouillon toe. Laat op een zacht vuur sudderen en serveer de soep zeer warm.
Venkel in blokjes snijden.
Wortelen in fijne ringen snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Selder fijn snijden.
Look zeer fijn snijden.
Aardappel in blokjes snijden.
Stoof de boven vernoemde ingredienten aan in boter, voeg regelmatig de bouillon toe. Laat op een zacht vuur sudderen en serveer de soep zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.