Recept
« Terug naar recepten
Soep van pompoen, broccoli en bloemkool
PT30M
Soep van pompoen, broccoli en bloemkool
Een soep voor de herfstdagen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep van pompoen, broccoli en bloemkool te bereiden
- Ajuin in blokjes snijden, aardappel in blokjes snijden deze samen met de pompoenblokjes even aanstoven in een beetje boter. Voeg de bouillon toe en laat op een zacht vuur sudderen mix de soep en breng opnieuw aan de kook. De bloemkoolroosjes en broccoliroosjes toevoegen evenzeer de mie. Laat nog een tien tal min verder sudderen. Serveer de soep zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.