KookJij

Soep van pompoen, broccoli en bloemkool

Een soep voor de herfstdagen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Soep van pompoen, broccoli en bloemkool te bereiden

  1. Ajuin in blokjes snijden, aardappel in blokjes snijden deze samen met de pompoenblokjes even aanstoven in een beetje boter. Voeg de bouillon toe en laat op een zacht vuur sudderen mix de soep en breng opnieuw aan de kook. De bloemkoolroosjes en broccoliroosjes toevoegen evenzeer de mie. Laat nog een tien tal min verder sudderen. Serveer de soep zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst