Recept
« Terug naar recepten
Soep van zalm en zeeaster
PT25M
Soep van zalm en zeeaster
Een heerlijk soep van zalm en zeeaster recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
koken.vtm.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep van zalm en zeeaster te bereiden
Leng de visfond eventueel aan met wat water. Breng aan de kook met de zeeaster. Mix, voeg de saffraan en de room toe en laat nog even zachtjes koken.
Doe de blokjes zalm bij de soep en laat enkele minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak met peper en zout.
Doe de soep in de borden. Dien op met warm stokbrood en gezouten boter.
Doe de blokjes zalm bij de soep en laat enkele minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak met peper en zout.
Doe de soep in de borden. Dien op met warm stokbrood en gezouten boter.