Recept
« Terug naar recepten
Soep: witloof met zoete puntpaprika en haar verrassingen
PT20M
Soep: witloof met zoete puntpaprika en haar verrassingen
Een heerlijk soep: witloof met zoete puntpaprika en haar verrassingen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep: witloof met zoete puntpaprika en haar verrassingen te bereiden
Witloof zeer fijn snijden.
Paprika in de lengte in vier snijden en zeer fijn snijden.
Stoof deze gaar aan in boter, voeg de bouillon en mierikswortelpasta toe en laat opkoken.
Zet het vuur uit, voeg al roerend de mascarpone toe.
Serveer de soep zeer warm met fijn gehakte koriander en een bolletje mascarpone.
Paprika in de lengte in vier snijden en zeer fijn snijden.
Stoof deze gaar aan in boter, voeg de bouillon en mierikswortelpasta toe en laat opkoken.
Zet het vuur uit, voeg al roerend de mascarpone toe.
Serveer de soep zeer warm met fijn gehakte koriander en een bolletje mascarpone.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
klik op foto om te vergroten.