Recept
« Terug naar recepten
Soepe Tareh farangi
PT45M
Soepe Tareh farangi
Een heerlijk soepe tareh farangi recept uit de wereldkeuken keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Fariba khanoomjoon
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Iran
Keuken:
Wereldkeuken
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soepe Tareh farangi te bereiden
Verhit de boter in een braadpan en bak de spekblokjes ca. 5 minuten. Voeg de ui, aardappelen en de prei toe en bak nog 5 minuten door. Blus het geheel af met de slagroom en Boursin Cuisine en giet daarna de bouillon erbij. Laat dit mengsel afgedekt 20 minuten pruttelen.
Pureer de soep met een staafmixer. Breng de soep opnieuw aan de kook. Breng de soep zodra deze kookt op smaak met peper en zout. Schep de soep in diepe borden en serveer met de met Boursin besmeerde plakjes stokbrood.
Pureer de soep met een staafmixer. Breng de soep opnieuw aan de kook. Breng de soep zodra deze kookt op smaak met peper en zout. Schep de soep in diepe borden en serveer met de met Boursin besmeerde plakjes stokbrood.