Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Soepje: mandoline doet ie het of doet ie het niet
PT30M
Soepje: mandoline doet ie het of doet ie het niet
Een heerlijk soepje: mandoline doet ie het of doet ie het niet recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo & Anna
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soepje: mandoline doet ie het of doet ie het niet te bereiden
Wortelen met de mandoline in zeer fijne jullienne snijden.
Courgette evenzeer in jullienne snijden.
Zeekraal iets fijner snijden.
Lamsoren in stukjes snijden.
Ajuin in zeer fijne blokjes snijden.
Zongedroogde tomaatjes in stukjes snijden.
Stoof de groenten aan in een beetje olijfolie behalve zeekraal en lamsoren even aan de kant houden kruiden met de mix seafood en regelmatig de bouillon toevoegen. Als de soep op het kookpunt is de pasta toevoegen. Op het laaste de room, zeekraal en lamsoren toevoegen.
Serveer de soep zeer warm en garneer af met grijs garnalen.
Courgette evenzeer in jullienne snijden.
Zeekraal iets fijner snijden.
Lamsoren in stukjes snijden.
Ajuin in zeer fijne blokjes snijden.
Zongedroogde tomaatjes in stukjes snijden.
Stoof de groenten aan in een beetje olijfolie behalve zeekraal en lamsoren even aan de kant houden kruiden met de mix seafood en regelmatig de bouillon toevoegen. Als de soep op het kookpunt is de pasta toevoegen. Op het laaste de room, zeekraal en lamsoren toevoegen.
Serveer de soep zeer warm en garneer af met grijs garnalen.
derbyke zegt: