Recept
« Terug naar recepten
Soesjes met geitenkaas en appelstroop
PT15M
Soesjes met geitenkaas en appelstroop
Een heerlijk soesjes met geitenkaas en appelstroop recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
opsmaak.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soesjes met geitenkaas en appelstroop te bereiden
Meng de Sandwich Delight met de geitenkaas in een keukenmachine.
Roer de bieslook door het mengsel en breng eventueel op smaak met zout en peper.
Doe het geitenkaasmengsel in een spuitzak met een glad spuitje en vul de soesjes.
Lepel de stroop erover en maak de soesjes af met wat cress.
Roer de bieslook door het mengsel en breng eventueel op smaak met zout en peper.
Doe het geitenkaasmengsel in een spuitzak met een glad spuitje en vul de soesjes.
Lepel de stroop erover en maak de soesjes af met wat cress.
kees zegt:
Het product is gemaakt in eigen beheer en heeft een veredelingsperiode van wel 10 jaar achter de rug.
De smaak is als radijs. Het is zeer geschikt voor het mengen in salades en decoratie naast vis of vlees.