Recept
« Terug naar recepten
Sorbet kwartet
PT45M
Sorbet kwartet
Sorbet kwartet
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kookclub
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sorbet kwartet te bereiden
SAUS:
Breng 1 dl sinaasappelsap aan de kook en laat dit licht binden door er een beetje maizena aan toe te voegen.
Zet weg.
Meng Gin,Campari, Safari en 2 dl sinaasappelsap, breng even aan de kook, laat afkoelen, draai er in de sorbetiére ijs van.
Schil 1/2 sinaasappel grof zodat het witte gedeelte volledig weg geschild wordt en snijd er partjes van
UITSERVEREN:
Serveer in een platte, voorgekoelde (ijs)coupe enkele kleine bolletjes ijs (doe dit met de pommes-parisienne boor) en geef er een lepeltje saus bij.
Decoreer af met een partje sinaasappel.
Breng 1 dl sinaasappelsap aan de kook en laat dit licht binden door er een beetje maizena aan toe te voegen.
Zet weg.
Meng Gin,Campari, Safari en 2 dl sinaasappelsap, breng even aan de kook, laat afkoelen, draai er in de sorbetiére ijs van.
Schil 1/2 sinaasappel grof zodat het witte gedeelte volledig weg geschild wordt en snijd er partjes van
UITSERVEREN:
Serveer in een platte, voorgekoelde (ijs)coupe enkele kleine bolletjes ijs (doe dit met de pommes-parisienne boor) en geef er een lepeltje saus bij.
Decoreer af met een partje sinaasappel.