Recept
« Terug naar recepten
Sorbet van Hoegaarden, appel en kiwi
PT20M
Sorbet van Hoegaarden, appel en kiwi
Een heerlijk sorbet van hoegaarden, appel en kiwi recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erika Laleman
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Taarten, gebak & ijs - ijs
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
ijsrecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Sorbet van Hoegaarden, appel en kiwi te bereiden
1. Appels en kiwi’s schillen en in stukjes snijden. In een doos doen en gedurende 2 uur in de diepvries plaatsen. Uit de vriezer halen, citroensap en honing toevoegen en in een blender pureren. Terugdoen in de vriesdoos en gedurende ruim 2 uur goed laten bevriezen en regelmatig met een vork door de ijsmassa roeren.
2. Het ijs in bolletjes over hoge glazen verdelen, opvullen met het koude witbier en garneren met een klein takje munt.
2. Het ijs in bolletjes over hoge glazen verdelen, opvullen met het koude witbier en garneren met een klein takje munt.
michieldisseldorp zegt: