KookJij

Spaans getinte vis

Een heerlijk spaans getinte vis recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Spanje
Keuken: Europese
Bron: Zelf verzonnen
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spaans getinte vis te bereiden

vis niet ontdooien.
Snij de ui en tomaten in stukjes en fruit dit in de olijfolie samen met de knoflook. Voeg de vis toe en bak deze tot hij aan beide kanten gaar is. Leg de vis op 4 borden. Voeg de tomatenpuree eventueel toe aan de pan, roer goed door en schep de saus over de vis.

Mijn kookverhaal (Yvonne Quadflieg Walravens)

De Spanjaarde gebruiken kleine visjes of sardines voor dit gerecht, maar het kan met elk soort vis.
Lekker met gebakken aardappelschijfjes en sla.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst