De Spanjaarde gebruiken kleine visjes of sardines voor dit gerecht, maar het kan met elk soort vis.
Lekker met gebakken aardappelschijfjes en sla.
Recept
« Terug naar recepten
Spaans getinte vis
PT15M
Spaans getinte vis
Een heerlijk spaans getinte vis recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Yvonne Quadflieg Walravens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Zelf verzonnen
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaans getinte vis te bereiden
vis niet ontdooien.
Snij de ui en tomaten in stukjes en fruit dit in de olijfolie samen met de knoflook. Voeg de vis toe en bak deze tot hij aan beide kanten gaar is. Leg de vis op 4 borden. Voeg de tomatenpuree eventueel toe aan de pan, roer goed door en schep de saus over de vis.
Snij de ui en tomaten in stukjes en fruit dit in de olijfolie samen met de knoflook. Voeg de vis toe en bak deze tot hij aan beide kanten gaar is. Leg de vis op 4 borden. Voeg de tomatenpuree eventueel toe aan de pan, roer goed door en schep de saus over de vis.