KookJij

Spaans vispotje met chorizo, olijven, rode uien en aardappeltjes

Een heerlijk spaans vispotje met chorizo, olijven, rode uien en aardappeltjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Spanje
Keuken: Europese
Bron: Knorr.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spaans vispotje met chorizo, olijven, rode uien en aardappeltjes te bereiden



Schil de aardappelen, snijd ze elk in 6 stukken en kook ze gedurende 15 minuten in een laagje water, ze zijn dan nog niet helemaal gaar. Afgieten.

Pel ondertussen de uien en snijd ze in partjes. Snijd de chorizo in blokjes en de vis in stukken.

Verhit de margarine in een diepe pan. Bak de uien met de chorizo gedurende 3 minuten op een matig vuur. Roer de tomatenpuree erdoor en bak gedurende een minuutje al roerend mee. Schep de olijven erdoor.

Voeg het Knorr Bouillonketeltje Groenten toe aan het chorizo-olijvenmengsel in de pan, laat het smelten en roer het erdoor. Schep de hete aardappelen en stukken vis erdoor en voeg als laatste het druivensap of de wijn toe. Breng het vocht aan de kook, leg het deksel op de pan en laat het gerecht op een laag vuur in 10 minuten gaar worden.

Verdeel het gerecht over 4 warme diepe borden of kommen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst