Recept
« Terug naar recepten
Spaans vispotje met chorizo, olijven, rode uien en aardappeltjes
PT30M
Spaans vispotje met chorizo, olijven, rode uien en aardappeltjes
Een heerlijk spaans vispotje met chorizo, olijven, rode uien en aardappeltjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Knorr.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaans vispotje met chorizo, olijven, rode uien en aardappeltjes te bereiden
Schil de aardappelen, snijd ze elk in 6 stukken en kook ze gedurende 15 minuten in een laagje water, ze zijn dan nog niet helemaal gaar. Afgieten.
Pel ondertussen de uien en snijd ze in partjes. Snijd de chorizo in blokjes en de vis in stukken.
Verhit de margarine in een diepe pan. Bak de uien met de chorizo gedurende 3 minuten op een matig vuur. Roer de tomatenpuree erdoor en bak gedurende een minuutje al roerend mee. Schep de olijven erdoor.
Voeg het Knorr Bouillonketeltje Groenten toe aan het chorizo-olijvenmengsel in de pan, laat het smelten en roer het erdoor. Schep de hete aardappelen en stukken vis erdoor en voeg als laatste het druivensap of de wijn toe. Breng het vocht aan de kook, leg het deksel op de pan en laat het gerecht op een laag vuur in 10 minuten gaar worden.
Verdeel het gerecht over 4 warme diepe borden of kommen.