Recept
« Terug naar recepten
Spaanse Churros
PT15M
Spaanse Churros
Een heerlijk spaanse churros recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
21
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
tijdschrift
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaanse Churros te bereiden
Breng het water met de boter en een snufje zout aan de kook. Voeg de bloem in een keer toe en roer tot het deeg van de pan loslaat. Roer er van het vuur af de eieren door. Doe het deeg over in een spuitzak en spuit bergjes in het op 180 graden verhitte frituurvet. Bak de churros in 5 minuten gaar en bestuif ze na het uitlekken met een mengsel van suiker en kaneelpoeder.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Chantall zegt:
Ik ben een meisje uit de 1e en we gaan dit maken voor school,maar kan dat frituurvet ook in een hoge pan? Ik wil het eigenlijk vandaag of morgen horen?
Groetjes.
Andy zegt:
raoul zegt:
Marijke Geurts
Ik heb een vraagje.Er staat bij de eerste zin dat je 100 gram bloem moet hebben,maar bij de tweede zin staat er alleen zout.Nou wil ik vragen hoeveel zout je nodig hebt,is dat het zelfde als de bloem 100 gram of iets anders?
En nou wil ik ook vragen hoeveel kaneelpoeder en frituurvet ik nodig heb?
Ik heb het al heel vaak gegeten en ik vond het heel lekker.En nu hoef ik nooit meer naar de kermis gaan of ergens anders.Later kan ik het gewoon zelf thuis maken.
Alvast bedankt voor het recept Marijke Geurts.
En ik hoop dat u een bericht achter laat zodat ik antwoorden kan krijgen op mijn vragen.
Groetjes van raoul:);):D
camilla zegt:
Deze zijn trouwens niet duur en verkrijgbaar bij bv een Blokker.
Mvg,Camilla
Denise zegt:
Ria zegt: