Recept
« Terug naar recepten
Spaanse vispan met linzen
PT20M
Spaanse vispan met linzen
Een heerlijk spaanse vispan met linzen recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
370 kCal energie
14 Gram eiwit
31 Gram vet
29 Gram koolhydraten
14 Gram eiwit
31 Gram vet
29 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Allerhande 07 2011
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaanse vispan met linzen te bereiden
Verhit de olie in een hapjespan en bak de chorizo in circa 2 minuten uit.
Voeg de ui toe en bak 1 minuut mee.
Doe de paprika erbij en bak 3 minuten mee.
Meng de tomaat erdoor.
Spoel de linzen af en voeg toe.
Breng aan de kook.
Snijd de kabeljauwfilet in stukken en leg tussen de linzen.
Stoof de vis met de deksel op de pan in circa 10 minuten gaar.
Voeg peper en zout naar smaak toe en bestrooi met de peterselie.
Lekker met versgebakken stokbrood.
Voeg de ui toe en bak 1 minuut mee.
Doe de paprika erbij en bak 3 minuten mee.
Meng de tomaat erdoor.
Spoel de linzen af en voeg toe.
Breng aan de kook.
Snijd de kabeljauwfilet in stukken en leg tussen de linzen.
Stoof de vis met de deksel op de pan in circa 10 minuten gaar.
Voeg peper en zout naar smaak toe en bestrooi met de peterselie.
Lekker met versgebakken stokbrood.