Recept
« Terug naar recepten
SpaanseKalfsbiefstuk met sinaasappel en ansjovis
PT30M
SpaanseKalfsbiefstuk met sinaasappel en ansjovis
Een heerlijk spaansekalfsbiefstuk met sinaasappel en ansjovis recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe SpaanseKalfsbiefstuk met sinaasappel en ansjovis te bereiden
biefstukjes met zout en peper bestrooien en door de gezeefde bloem wentelen. aan iedere kant 5 minuten braden in de hete olie.
uit de pan halen en warm houden.
de geschilde sinaasappel in plakken snijden en op de biefstukken leggen, hierop kruislings de ansjovisfilets leggen.
olie uit de pan gieten en de pan afblussen met sinaasappelsap en de rodewijn dit laten inkoken, de kalfsjus toevoegen en afmaken met de koude blokjes boter(monteren).
biefstukjes over vier borden verdelen en serveren met de saus.
uit de pan halen en warm houden.
de geschilde sinaasappel in plakken snijden en op de biefstukken leggen, hierop kruislings de ansjovisfilets leggen.
olie uit de pan gieten en de pan afblussen met sinaasappelsap en de rodewijn dit laten inkoken, de kalfsjus toevoegen en afmaken met de koude blokjes boter(monteren).
biefstukjes over vier borden verdelen en serveren met de saus.