Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti aglio olio met tomaat
PT15M
Spaghetti aglio olio met tomaat
Een heerlijk spaghetti aglio olio met tomaat recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen combinatie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti aglio olio met tomaat te bereiden
-De tomaten in vieren snijden en dan in ragfijne plakjes snijden en bestrooien met een beetje zout.
-De spaghetti koken volgens de aanwijzing op de verpakking.
-De olijfolie op laag vuur verwarmen.
-De knoflook en pepertjes erbij doen en deze zachtjes smoren, ze mogen niet bruin worden!
-De spaghetti afgieten maar niet naspoelen! Goed laten uitlekken.
-De spaghetti in de pan met knoflookolie doen, samen met de basilicum en goed doorroeren.
-Als laatste de tomaat er gauw doorheen scheppen en direct heet serveren op warme borden met de parmezaanse kaas in een schoteltje erbij.
-De spaghetti koken volgens de aanwijzing op de verpakking.
-De olijfolie op laag vuur verwarmen.
-De knoflook en pepertjes erbij doen en deze zachtjes smoren, ze mogen niet bruin worden!
-De spaghetti afgieten maar niet naspoelen! Goed laten uitlekken.
-De spaghetti in de pan met knoflookolie doen, samen met de basilicum en goed doorroeren.
-Als laatste de tomaat er gauw doorheen scheppen en direct heet serveren op warme borden met de parmezaanse kaas in een schoteltje erbij.
Mijn kookverhaal (monique ottenbros)
De uitdrukking "less is more" is hierbij zeker van toepassing!
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
c.pereira zegt:
apu zegt:
apu zegt: