KookJij

Spaghetti alláglio,olio e peperoncino

Een heerlijk spaghetti alláglio,olio e peperoncino recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: allerhande
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spaghetti alláglio,olio e peperoncino te bereiden

kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzing op de verpakking.Pel de teentjes knoflook en hak ze fijn.Halveer het rode pepertje,verwijder de zaadjes en snijd het in dunne reepjes.verwarm de olijfolie in een steelpan en roer de knoflook en rode peper erdoor.verwarm het geheel 2 minuten op matig hoog vuur.De knoflook mag niet kleuren.Giet de spaghetti af en meng de olie met knoflook erdoor.schep de spaghetti in 4 diepe borden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

wnienhuis

wnienhuis zegt:
Wij hebben dit recept al eens in een restaurant gegeten en is bijzonder lekker.:p:p