Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti alláglio,olio e peperoncino
PT15M
Spaghetti alláglio,olio e peperoncino
Een heerlijk spaghetti alláglio,olio e peperoncino recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
allerhande
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti alláglio,olio e peperoncino te bereiden
kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzing op de verpakking.Pel de teentjes knoflook en hak ze fijn.Halveer het rode pepertje,verwijder de zaadjes en snijd het in dunne reepjes.verwarm de olijfolie in een steelpan en roer de knoflook en rode peper erdoor.verwarm het geheel 2 minuten op matig hoog vuur.De knoflook mag niet kleuren.Giet de spaghetti af en meng de olie met knoflook erdoor.schep de spaghetti in 4 diepe borden.
wnienhuis zegt: