Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti carbonara
PT30M
Spaghetti carbonara
Een heerlijk spaghetti carbonara recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti carbonara te bereiden
Kook de spaghetti 8-10 min. in kokend water met zout en olijfolie beetgaar.Giet het af en houd het warm.Snijd de bacon fijn.Verwarm de boter in een koekepan en bak de bacon.Rasp de parmezaanse kaas en meng de kaas met de eieren en de room en breng het op smaak met peper en nootmuskaat.Voeg de spaghetti toe aan de bacon en giet het eiermengsel erover.Meng alles goed door elkaar en neem de pan van het vuur.
Serveer er een salade bij.
Serveer er een salade bij.
Chris zegt:
Spaghetti Carbonara is met:
-spek
-pasta
-ei
en misschien nog wat groente.
Als je dit in italie zou serveren als carbonara, dan zou je gelijk tot persona non grata verklaard worden