Ik heb weer eens m'n kast geruimd en kwam dus het een en ander tegen wat ik kon gebruiken voor deze lekkere maaltijd.
Alleen gehakt vers gehaald bij AH.
Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti eigen versie
PT30M
Spaghetti eigen versie
Een heerlijk spaghetti eigen versie recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Els Meeuwsen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eigen keuken
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti eigen versie te bereiden
Snij de bosuitjes en prei in ringen, evt. verse champignons in vieren of plakjes.
Verhit de olie in de wok.
Fruit de bosui en prei in de olie.
Doe er de champignons bij, lekker doorbakken.
Doe het gehakt erbij en bak dit lekker los en kruid het met de bruschetta en Italiaanse kruiden.
Laat nog even garen en doe er dan de pot pomodorisaus erdoor heen.
De gezeefde saus erdoor roeren en afmaken met peper, zout en 'n scheutje room naar smaak.
Kook ondertussen de spaghetti.
Geef er geraspte Parmezaanse kaas bij of kaas naar eigen smaak.
Verhit de olie in de wok.
Fruit de bosui en prei in de olie.
Doe er de champignons bij, lekker doorbakken.
Doe het gehakt erbij en bak dit lekker los en kruid het met de bruschetta en Italiaanse kruiden.
Laat nog even garen en doe er dan de pot pomodorisaus erdoor heen.
De gezeefde saus erdoor roeren en afmaken met peper, zout en 'n scheutje room naar smaak.
Kook ondertussen de spaghetti.
Geef er geraspte Parmezaanse kaas bij of kaas naar eigen smaak.
Mijn kookverhaal (Els Meeuwsen)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
liske zegt:
Christien zegt: