Als je de knoflook perst dan komt dit de smaak ten goede. De limoen is lekker fris tegenover de chilipeper.
Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti (Heerlijk)
PT30M
Spaghetti (Heerlijk)
Een heerlijk spaghetti (heerlijk) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Kimberley Sassen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti (Heerlijk) te bereiden
1. Snijd de pommodori in kleine stukjes. pel de knoflook. Hak de perterselie fijn. Kook de spaghetti in ruim water met 2 bouillonblokjes beetgaar. Intussen de pomodori met geperste knoflook bakken in een grote koekenpan. De chilipeper toevoegen. De grillpan aanzetten en de steak om en om bruin bakken. Als de spaghetti klaar is bij het koflookmengsel voegen, boter peper en zout na smaak toevoegen. Aan tafel peterselie en Pardano over de spaghetti strooien, eventueel wat limoen gebruiken.
Mijn kookverhaal (Kimberley Sassen)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
willydelcart zegt:
Pardano is een harde kaas uit N-Italie. Vooral gebruikt om te raspen. Vergelijk een beetje met parmezano.
Hopelijk helpt u dit wat verder.
:)
willydelcart zegt:
Pardano is een harde kaas uit N-Italie. Vooral gebruikt om te raspen. Vergelijk een beetje met parmezano.
Hopelijk helpt u dit wat verder.
:)