Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti met asperges
PT45M
Spaghetti met asperges
Een heerlijk spaghetti met asperges recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti met asperges te bereiden
Schil de asperges en verwijder de verharde schil en onderkant en snijd ze in kleine stukjes (3 cm.)Kook de asperges ca.10-15 min.in kokend water met zout tot ze beetgaar zijn.Giet ze af en houd ze warm.Kook de spaghetti ca.10 min.in kokend water met zout tot ze beetgaar zijn en giet ze af en goed laten uitlekken.Pel de ui en knoflook en snijd ze fijn.Snijd de ham in blokjes.Verhit de boter in een pan en fruit de ui en knoflook tot ze zacht zijn.Klop de eieren en roer er de parmezaanse kaas en ham doorheen en voeg dit mengsel bij de ui en knoflook.Roer het mengsel met een spatel tot het gebakken is.Meng de ham,asperges,eiermengsel en de spaghetti goed door elkaar en serveer direct.
Lekker met warme knoflook- en kruidenbrood.
Lekker met warme knoflook- en kruidenbrood.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Bert Allers zegt:
nogmaals mijn excuus
Vranken zegt: