Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti met Marsala en kalfsvlees
PT40M
Spaghetti met Marsala en kalfsvlees
Een heerlijk spaghetti met marsala en kalfsvlees recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
henny hoornenborg
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti met Marsala en kalfsvlees te bereiden
Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Snijd de ham in dobbelsteentjes.
Pel de ui en hak hem fijn.
Verhit de olie in een braadpan en fruit de hamblokjes en de ui erin aan.
Snijd het kalfsvlees in fijne reepjes.
hak de peterselie fijn.
voeg beide bij de ham en de ui en roerbak alles op een middelhoog vuur.
Giet er de vleesbouillon en de Marsala bij.
kruid met peper en zout en laat 10-15 minuten op een middelhoog vuur pruttelen.
Kneed de zachte boter door de bloem en roer de massa in vlokjes door de saus tot deze bindt.
Breng op smaak met wat kaneel en versgeraspte nootmuskaat.
Snijd de ham in dobbelsteentjes.
Pel de ui en hak hem fijn.
Verhit de olie in een braadpan en fruit de hamblokjes en de ui erin aan.
Snijd het kalfsvlees in fijne reepjes.
hak de peterselie fijn.
voeg beide bij de ham en de ui en roerbak alles op een middelhoog vuur.
Giet er de vleesbouillon en de Marsala bij.
kruid met peper en zout en laat 10-15 minuten op een middelhoog vuur pruttelen.
Kneed de zachte boter door de bloem en roer de massa in vlokjes door de saus tot deze bindt.
Breng op smaak met wat kaneel en versgeraspte nootmuskaat.