Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti met mascarponesaus en olijven
PT30M
Spaghetti met mascarponesaus en olijven
Een heerlijk spaghetti met mascarponesaus en olijven recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti met mascarponesaus en olijven te bereiden
Boen de citroen schoon en rasp het gele gedeelte van de schil.Roer de mascarpone los met de helft van de olijfolie en roer de olijven,citroenrasp en 3/4 van de peterselie erdoor.Breng het op smaak met peper en zout.Verhit de rest van de olijfolie en frituur de kappertjes in 1 min.voorzichtig goudbruin en knapperig.Laat ze uitlekken op keukenpapier.Kook de spaghetti volgens de verpakking.Roer de mascarponesaus los met een scheutje kookvocht van de spaghetti en roer de saus door de pasta.strooi de rest van de peterselie en de gefrituurde kappertjes erover.